ALGEMEEN
EShop-nummer
Wachtwoord
Welcome to CAIROX Centre
Nederlands

Algemene prijsaanpassing per 1 januari 2021

2020-10-20

Geachte relatie,


Middels deze brief willen wij u hartelijk bedanken voor het in ons gestelde vertrouwen en de fijne samenwerking in het afgelopen jaar. Wij hopen dan ook dat wij deze samenwerking kunnen voortzetten waarbij u weer mag rekenen op een uitstekende logistieke dienstverlening.


Het zal ook u niet zijn ontgaan dat prijzen van grondstoffen, energie en transport in de afgelopen periode aanzienlijk zijn gestegen. Hierdoor worden wij geconfronteerd met prijsverhogingen van de producenten waar wij onze producten inkopen.

Omdat wij een kleine ondersteuning voor u willen zijn in deze toch al moeilijke tijden, hebben wij besloten voor komend jaar niet alle verhogingen door te belasten.

De prijsverhoging zal daarom beperkt blijven tot 1,5% gemiddeld genomen over de prijslijst en is van toepassing vanaf 1 januari 2021.


Wij vertrouwen erop u hiermee op een correcte wijze te hebben geïnformeerd. Mocht u nog vragen hebben, neemt u dan alstublieft contact op met de contactpersoon in uw regio of bel met

088 - 0318500.


Met vriendelijke groet,

CAIROX CENTRE

Aanvullende maatregelen inzake magazijn

2020-03-27

Eigen pen mee

  • Neem een eigen pen mee voor het aftekenen van documenten


Respecteer 1,5 meter afstand ook bij de afhaal balie

  • Spreekt voor zich


Geen toegang tot het magazijn of toilet

  • Het is niet toegestaan om zich in het magazijn te begeven of gebruik te maken van het toilet.


Contactloos bezorgen

  • We zetten de bestelde spullen buiten neer en respecteer de 1,5 meter afstand.


Beschermingsmiddelen

  • Gebruik de beschikbaar gestelde beschermings- en reinigingsmiddelen

Maatregelen HC Groep inzake het Coronavirus

2020-03-16
16 maart 2020 - Vanwege het Coronavirus heeft de HC Groep met ingang van vandaag maatregelen getroffen om zo de continuïteit van zijn dienstverlening te waarborgen. De toegepaste maatregelen zijn voorlopig tot 6 april 2020 van kracht.


PERSBERICHT HC GROEP

Geachte relatie,

Gezien de laatste ontwikkelingen en de afgegeven richtlijnen van zowel het RIVM als de Nederlandse overheid met betrekking tot het Coronavirus, ziet de HC Groep zich genoodzaakt om preventieve maatregelen te treffen om eventuele verspreiding van het virus onder zijn medewerkers te beperken cq. voorkomen. Vanaf heden zijn hierdoor verschillende, interne maatregelen van kracht om daarmee onze continuïteit te waarborgen en onze bereikbaarheid optimaal te houden, zijnde:

  • Het gebruik maken van thuiswerk-mogelijkheden door zoveel mogelijk van onze medewerkers; onze kantoren hebben hierdoor te maken met een beperkte bezetting.
  • Het verzetten van alle afspraken, zowel intern als extern; waar mogelijk wordt uitgeweken naar een digitaal alternatief (Skype, mail of telefoon).
  • Het opvolgen van de hygiëne-richtlijnen zoals uitgegeven door het RIVM door onze medewerkers; bij ziekte of lichte klachten dienen medewerkers thuis te blijven.
  • Het uitstellen van reisactiviteiten evenals het uitstellen van bezoeken aan evenementen of beurzen.


Omdat een groot deel van onze medewerkers op afstand werkt, zijn zij tijdens kantooruren het best bereikbaar via hun persoonlijke mailadres of via de volgende algemene contactgegevens:


Een beperkt aantal collega’s zal op onze kantoren aanwezig zijn om de voortgang van de werkzaamheden te bewaken, zodat u zo weinig mogelijk zult merken van de getroffen maatregelen. We vertrouwen op uw begrip voor deze maatregelen en wensen u en uw naasten de komende periode veel sterkte en gezondheid toe.

Directie HC Groep B.V.

Fotocredits: https://www.freepik.com/free-photos-vectors/medicalNieuwjaarswens 2020

2020-01-03
Namens team Cairox Centre wensen wij u een gezond, voorspoedig en succesvol 2020.
Ook in het nieuwe jaar hopen wij u weer uitstekend van dienst te zijn en een goede samenwerking met u te kunnen voortzetten.


Openingstijden rond Kerst en oud- en nieuwjaarsdag 2019/2020

2019-12-04

Vrijdag 20 december 2019 zal onze laatste reguliere werkdag zijn tot 12:00 uur. Dit houdt in dat dit de laatste dag van 2019 zal zijn dat goederen verzonden gaan worden, die voor 12:00 uur besteld zijn; levering van deze zendingen zal plaatsvinden op donderdag 2 januari 2020.

Op vrijdagmiddag 20 december 2019 zijn we aanwezig, maar zal onze inventarisatie plaatsvinden. Op deze middag zullen geen goederen verstuurd worden en is het niet mogelijk om producten bij ons magazijn af te halen.

Vanaf zaterdag 21 december 2019 tot en met woensdag 1 januari 2020 is ons bedrijf gesloten. Vanaf donderdag 2 januari 2020 staan we weer voor u klaar.

Aankondiging nieuwe prijzen en prijslijst 2020

2019-10-31

Geachte relatie,


Allereerst willen wij u hartelijk bedanken voor het in ons gestelde vertrouwen en de goede samenwerking. Ook voor het komend jaar kunt u weer op ons rekenen voor goede en uitstekende, logistieke dienstverlening.


Door de aanhoudende forse prijsverhogingen van materialen, grondstoffen, productie- en transportkosten zien wij ons genoodzaakt om onze prijzen gemiddeld met 4,5% te verhogen.

Voor het assortiment van RF-t is dit 3,0%.


Deze prijsverhoging is van toepassing per 1-1-2020.


Wij vertrouwen erop u hiermee op een correcte wijze te hebben geïnformeerd. Mocht u nog vragen hebben, neemt u a.u.b. contact op met uw contactpersoon in uw regio of bel met 088-0318500.


Met vriendelijke groet,

TEAM CAIROX CENTRE

Einde domein airtradecentre.com

2019-09-25Op korte termijn zal het mailadres ''@airtradecentre.com'' worden stopgezet.

Indien u nu nog naar deze box verzendt zult u een bericht ontvangen met het advies om uw e-mail in het vervolg te sturen naar ''@cairoxcentre.nl''.

Op onze contactpagina vind u de correcte e-mailadressen.


Met vriendelijke groet,


Cairox Centre

Alpentocht 2019 / CliniClowns

2019-06-20
Op 7 september vindt weer de jaarlijkse Alpentocht plaats. Na het grote succes van vorig jaar, gaan er dit jaar 8 fietsers, 1 hardloper en een ondersteunende collega van Cairox naar de top van de Col du Galibier. Het evenement staat in het teken van sporten voor CliniClowns, waarbij er door middel van sponsoring geld ingezameld wordt voor het goede doel. Uiteraard kunnen wij niet zonder uw steun en mocht u, of uw bedrijf geïnteresseerd zijn in het sponsoren van dit goede doel, dan kan dit uiteraard!
Sponsoring kan doormiddel van de onderstaande link:

Openingstijden eind december/ begin januari

2018-12-04

Vrijdag 21 december 2018 zal onze laatste reguliere werkdag zijn tot 12:00 uur. Dit houdt in dat dit de laatste dag van 2018 zal zijn dat goederen verzonden gaan worden, die voor 12:00 uur besteld zijn; levering van deze zendingen zal plaatsvinden op woensdag 2 januari 2019.

Op vrijdagmiddag 21 december 2018 zijn we aanwezig, maar zal onze inventarisatie plaatsvinden. Op deze middag zullen geen goederen verstuurd worden en is het niet mogelijk om producten bij ons magazijn af te halen.


Vanaf zaterdag 22 december 2018 tot en met dinsdag 1 januari 2019 is ons bedrijf gesloten. Vanaf woensdag 2 januari 2019 staan we weer voor u klaar.

Aankondiging nieuwe prijzen en prijslijst 2019

2018-10-30

Geachte relatie,


Allereerst willen wij u hartelijk bedanken voor het in ons gestelde vertrouwen en de goede samenwerking. Ook voor het komend jaar kunt u weer op ons rekenen voor goede en uitstekende, logistieke dienstverlening.


Door de aanhoudende forse prijsverhogingen van materialen, grondstoffen, productie- en transportkosten zien wij ons genoodzaakt om onze prijzen gemiddeld met 5,25% te verhogen.

Voor het assortiment van Renson is dit 3,5%.


Deze prijsverhoging is van toepassing per 1-1-2019.


Om u nog beter van dienst te kunnen zijn, gaan wij de besteltijd per 1 januari 2019 aanpassen van 13.00 uur naar 14.00 uur en uw bestelling (mits voorradig) zoals u van ons gewend bent de volgende werkdag aanleveren.


Wij vertrouwen erop u hiermee op een correcte wijze te hebben geïnformeerd. Mocht u nog vragen hebben, neemt u a.u.b. contact op met uw contactpersoon in uw regio of bel met 088-0318500.


Met vriendelijke groet,

TEAM CAIROX CENTRE

Cairox Centre officiele verdeler van Renson in Nederland

2018-10-17

Vanaf 1 september 2018 heten wij CAIROX Centre !

2018-07-19

CAIROX Centre Uw Luchttechnische Groothandel

Vanaf 1 september 2018 heten wij CAIROX Centre. Met deze naamswijziging willen wij onszelf duidelijker positioneren als luchttechnische groothandel voor de Nederlandse installatiebranche. CAIROX Centre staat voor een optimaal binnenklimaat, waarbij de focus ligt op het verbeteren van de kwaliteit, verspreiding en beweging van lucht: het doel van onze luchttechnische producten en systemen.

Door de woorden Care, AIR en OXygen te combineren ontstaat CAIROX: de naam van ons eigen productlabel met een bewezen staat van dienst. De naamswijziging wordt gecombineerd met de introductie van een bijpassende huisstijl.

U kunt, als onze relatie, uiteraard blijven vertrouwen op onze uitstekende logistieke dienstverlening. Met meer dan 7.000 artikelen die uit voorraad leverbaar zijn (allen voorzien van een optimale prijs-kwaliteitverhouding), verzorgen wij just-in-time leveringen op ieder gewenste (project)locatie in Nederland.

Tijdens de Installatie Vakbeurs te Hardenberg (11 t/m 13 september 2018) verwelkomen wij u graag op onze stand voor een hernieuwde kennismaking. U vindt CAIROX Centre in hal 3 - standnummer 320.


Bart Brandts | Managing Director Air Trade Centre Nederland

General Website Privacy Policy Cookie Statement Algemene verkoopvoorwaardenEthisch beleidHELPCopyright

Informatie aanvragen. Even geduld a.u.b...