ALGEMEEN
EShop-nummer
Wachtwoord
Welcome to CAIROX Centre
Nederlands

Nieuwjaarswens 2020

2020-01-03
Namens team Cairox Centre wensen wij u een gezond, voorspoedig en succesvol 2020.
Ook in het nieuwe jaar hopen wij u weer uitstekend van dienst te zijn en een goede samenwerking met u te kunnen voortzetten.


Aankondiging nieuwe prijzen en prijslijst 2020

2019-10-31

Geachte relatie,


Allereerst willen wij u hartelijk bedanken voor het in ons gestelde vertrouwen en de goede samenwerking. Ook voor het komend jaar kunt u weer op ons rekenen voor goede en uitstekende, logistieke dienstverlening.


Door de aanhoudende forse prijsverhogingen van materialen, grondstoffen, productie- en transportkosten zien wij ons genoodzaakt om onze prijzen gemiddeld met 4,5% te verhogen.

Voor het assortiment van RF-t is dit 3,0%.


Deze prijsverhoging is van toepassing per 1-1-2020.


Wij vertrouwen erop u hiermee op een correcte wijze te hebben geïnformeerd. Mocht u nog vragen hebben, neemt u a.u.b. contact op met uw contactpersoon in uw regio of bel met 088-0318500.


Met vriendelijke groet,

TEAM CAIROX CENTRE

Einde domein airtradecentre.com

2019-09-25Op korte termijn zal het mailadres ''@airtradecentre.com'' worden stopgezet.

Indien u nu nog naar deze box verzendt zult u een bericht ontvangen met het advies om uw e-mail in het vervolg te sturen naar ''@cairoxcentre.nl''.

Op onze contactpagina vind u de correcte e-mailadressen.


Met vriendelijke groet,


Cairox Centre

Alpentocht 2019 / CliniClowns

2019-06-20
Op 7 september vindt weer de jaarlijkse Alpentocht plaats. Na het grote succes van vorig jaar, gaan er dit jaar 8 fietsers, 1 hardloper en een ondersteunende collega van Cairox naar de top van de Col du Galibier. Het evenement staat in het teken van sporten voor CliniClowns, waarbij er door middel van sponsoring geld ingezameld wordt voor het goede doel. Uiteraard kunnen wij niet zonder uw steun en mocht u, of uw bedrijf geïnteresseerd zijn in het sponsoren van dit goede doel, dan kan dit uiteraard!
Sponsoring kan doormiddel van de onderstaande link:

Openingstijden eind december/ begin januari

2018-12-04

Vrijdag 21 december 2018 zal onze laatste reguliere werkdag zijn tot 12:00 uur. Dit houdt in dat dit de laatste dag van 2018 zal zijn dat goederen verzonden gaan worden, die voor 12:00 uur besteld zijn; levering van deze zendingen zal plaatsvinden op woensdag 2 januari 2019.

Op vrijdagmiddag 21 december 2018 zijn we aanwezig, maar zal onze inventarisatie plaatsvinden. Op deze middag zullen geen goederen verstuurd worden en is het niet mogelijk om producten bij ons magazijn af te halen.


Vanaf zaterdag 22 december 2018 tot en met dinsdag 1 januari 2019 is ons bedrijf gesloten. Vanaf woensdag 2 januari 2019 staan we weer voor u klaar.

Aankondiging nieuwe prijzen en prijslijst 2019

2018-10-30

Geachte relatie,


Allereerst willen wij u hartelijk bedanken voor het in ons gestelde vertrouwen en de goede samenwerking. Ook voor het komend jaar kunt u weer op ons rekenen voor goede en uitstekende, logistieke dienstverlening.


Door de aanhoudende forse prijsverhogingen van materialen, grondstoffen, productie- en transportkosten zien wij ons genoodzaakt om onze prijzen gemiddeld met 5,25% te verhogen.

Voor het assortiment van Renson is dit 3,5%.


Deze prijsverhoging is van toepassing per 1-1-2019.


Om u nog beter van dienst te kunnen zijn, gaan wij de besteltijd per 1 januari 2019 aanpassen van 13.00 uur naar 14.00 uur en uw bestelling (mits voorradig) zoals u van ons gewend bent de volgende werkdag aanleveren.


Wij vertrouwen erop u hiermee op een correcte wijze te hebben geïnformeerd. Mocht u nog vragen hebben, neemt u a.u.b. contact op met uw contactpersoon in uw regio of bel met 088-0318500.


Met vriendelijke groet,

TEAM CAIROX CENTRE

Cairox Centre officiele verdeler van Renson in Nederland

2018-10-17

Vanaf 1 september 2018 heten wij CAIROX Centre !

2018-07-19

CAIROX Centre Uw Luchttechnische Groothandel

Vanaf 1 september 2018 heten wij CAIROX Centre. Met deze naamswijziging willen wij onszelf duidelijker positioneren als luchttechnische groothandel voor de Nederlandse installatiebranche. CAIROX Centre staat voor een optimaal binnenklimaat, waarbij de focus ligt op het verbeteren van de kwaliteit, verspreiding en beweging van lucht: het doel van onze luchttechnische producten en systemen.

Door de woorden Care, AIR en OXygen te combineren ontstaat CAIROX: de naam van ons eigen productlabel met een bewezen staat van dienst. De naamswijziging wordt gecombineerd met de introductie van een bijpassende huisstijl.

U kunt, als onze relatie, uiteraard blijven vertrouwen op onze uitstekende logistieke dienstverlening. Met meer dan 7.000 artikelen die uit voorraad leverbaar zijn (allen voorzien van een optimale prijs-kwaliteitverhouding), verzorgen wij just-in-time leveringen op ieder gewenste (project)locatie in Nederland.

Tijdens de Installatie Vakbeurs te Hardenberg (11 t/m 13 september 2018) verwelkomen wij u graag op onze stand voor een hernieuwde kennismaking. U vindt CAIROX Centre in hal 3 - standnummer 320.


Bart Brandts | Managing Director Air Trade Centre Nederland

General Website Privacy Policy Cookie Statement Algemene verkoopvoorwaardenEthisch beleidHELPCopyright

Informatie aanvragen. Even geduld a.u.b...